Egyéni oktatást nyújtunk, egyedi igényeknek megfelelő tanrenddel – rugalmasan, szabadon.
Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Telefonon is érdeklődhet: +36 30 239 8122

Angol magántanár Budapesten

A nyelvtanfolyamok nem váltak be? Úgy érzi, magántanárral jobban menne?

Egyéni tanítást vállalunk! Az Up2You Nyelviskola egyedi módszerével angol magánórákat vehet, ahol Tanáraink csak Önre figyelnek!

A nyelviskolák klasszikus tanítási módszerétől eltérően: a tanulás úgy zajlik, mintha Önnek saját magántanára lenne. Nálunk nyugodt környezetben, másoktól teljesen függetlenül, kizárólag az Önnek megfelelő időbeosztásban, tempóban és intenzitással tanulhat.

Akár nyelvvizsgára vagy külföldi munkavállalásra készül, akár jelenlegi munkahelyén van szüksége biztos nyelvtudásra – Mi segítünk elérni célját!

Mindez hogyan valósul meg? Próbálja ki most!

Jelentkezzen első, ingyenes órájára, ahol kötelezettségek nélkül próbálhatja ki az Up2You oktatási rendszerét!

Az első, ingyenes órán nemcsak rendhagyó módszerünket ismerheti meg, de rögtön megajándékozzuk egy olyan komplett Nyelvi Edzéstervvel, amely az Ön jelenlegi tudásszintjéhez igazodva, lépcsőfokról lépcsőfokra vezeti nyelvtanulását, és hozzásegíti Önt személyes célja eléréséhez. Módszerünkről bővebben alább, a Hogyan tanítunk? részben olvashat.

Jelentkezzen itt!

Kik tanítanak?
A tanári csapat

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös.

Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Hogyan tanítunk?
A módszerről bővebben

A legelső, ingyenes órán:

  1. Mindenekelőtt felmérjük az Ön jelenlegi nyelvtudását egy szintfelmérő teszttel, hogy megtudjuk, milyen szinten áll.
  2. Kitűzzük az elérni kívánt célt (milyen szintre szeretné emelni tudását), és közösen meghatározzuk az annak eléréséhez szükséges időtartamot – az Ön időbeosztásának megfelelően.
  3. Mindezek alapján összeállítunk Önnek egy teljesen egyéni, személyre szabott, komplett Nyelvi Edzéstervet, amely részletesen tartalmazza nyelvtanulásának lépéseit.

A tanulás során:

  1. Ön az egyénileg kialakított Nyelvi Edzéstervet követi, saját tempójában, saját időbeosztásának megfelelően. Tanulását tanáraink folyamatosan támogatják: magyarázatokkal, szóbeli gyakorlatokkal, ellenőrzéssel, stb. Ezenkívül minden felmerülő kérdésben a segítségére vannak, szinte magántanári szerepben, mindig egyénileg foglalkoznak Önnel.
  2. Tanáraink figyelemmel kísérik fejlődését, és segítenek, hogy kijelölt célját az előre megbeszélt időtartamon belül érje el. A Nyelvi Edzésterv egyes lépéseit ennek megfelelően ütemezik, a feladatok felosztását a rendelkezésre álló időtartam figyelembe vételével alakítják ki.

Végül:

  1. Ön sikeresen eléri a célját! :-)

Mit tanítunk?
A tananyag összetétele

Modern, jól követhető és átlátható tananyagot állítottunk össze annak érdekében, hogy minden nyelvi készség fejlesztését lefedjük. A tananyag alapját az ENGLISH FILE TANKÖNYVCSALÁD adja. Ez kiegészül egy saját programkönyvvel, amely szóbeli gyakorlatokat tartalmaz, illetve saját hanganyagokkal, amelyek a megértést és a kiejtést segítik.

A tanulás során az alábbi készségek fejlődnek:

  • hallás utáni szövegértés
  • olvasás utáni szövegértés
  • íráskészség
  • beszédkészség

Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk az Ön saját igényeire, ennek megfelelően alakítjuk ki programját, amelyben arányosan igazítjuk egymáshoz a különböző készségek fejlesztését. (Pl.: ha Önnek több beszédre van szüksége, nagyobb hangsúlyt fektetünk a beszédkészség fejlesztésére.)