A csoportos tanfolyamokat nem érzed magadénak?

Személyre szabott és intenzív nyelvtanulási lehetőséget keresel?

Készen állsz rá, hogy megtanulj franciául?

Elkísérünk a célig!

Jelentkezés

Miért válaszd egyéni franciaoktatási módszerünket?


  1. Ingyenes, 60 perces próbaóránkon szintfelmérést és igényfelmérést is végzünk. Odafigyelünk Rád, és megismerünk Téged.
  2. Célodnak megfelelően összeállítjuk Neked személyre szabott, névre szóló francia Nyelvi Edzéstervedet, ami csak a Tiéd.
  3. A francia nyelvtanulás során Tanáraink egyénileg foglalkoznak Veled.
  4. Rugalmas időbeosztásban tanulsz, a saját tempódban. Otthoni nyelvtanulásra is van lehetőséged, ha időd engedi.
  5. A francia nyelvleckék írásbeli és szóbeli készségeidet is fejlesztik. Annyi gyakorlást biztosítunk, amennyire szükséged van.
  6. Intenzív francia nyelvtanfolyamon érezheted magad, és gyorsan fejlődhetsz. Hobbitanulásra 6 órás bérletünket, iskola/munka melletti tanulásra 12 órás bérletünket, intenzív tanulásra 18 órás bérletünket ajánljuk.
  7. Rendelkezésedre áll havonta 1 tanári konzultáció, ahol mindent megbeszélhetsz a franciatanároddal.
  8. Kedvezményes tankönyvcsomagot és hozzá tartozó hanganyagot adunk.
  9. Francia nyelvvizsga felkészítéssel is várunk.
  10. Közösségi eseményeket szervezünk, amelyekkel közelebb hozzuk a francia kultúrát.

Eddig összesen 63 diák tanult nálunk franciául


Piroska

Szinte a kezdetek óta ebbe az iskolába járok. Mindig türelmesek és segítőkészek a tanárok. Arra törekednek, hogy a tanulás hatékony legyen és sikerélményekkel távozzak az órák végén. A saját tempómban haladhatok és bármikor számíthatok a segítségükre. Nagyon figyelnek az egyensúlyra, hogy ne csak az olvasás és az íráskészség, de a beszédkészségem is fejlődjön. Nagyon szeretek ide járni, mert az órák mindig nagyon jó hangulatúak.

Piroska
Gabi

Tökéletes oktatási forma. Csak ajánlani tudom, mert te alakíthatod ki az órarendedet, és abban a tempóban haladhatsz, ami neked megfelel.

Gabi
Francia terem
Francia terem

Franciatanáraink


Nagy Ágoston

franciatanár

„Emlékszem, mikor régen gyerekként először francia nyelvű műsort láttam, teljesen megrökönyödve azon gondolkodtam, hogy ezt vajon hogy lehet megérteni vagy beszélni? Ma már sokkal közelebb vagyok a válaszhoz, és az óráimon a célom, hogy ezt a tudást átadjam.”

Pierre Casale

anyanyelvi franciatanár

„L'enseignement est ma voie. J'aime partager mes connaissances dans l'atmosphère si agréable, propice et dynamique de l'école de langues Up2U. Un des points auxquels j'attache une grande importance est la prononciation.”

„A tanítás az én utam. Szeretem megosztani a tudásomat az Up2You kellemes és dinamikus légkörében. A kiejtés az egyik legfőbb dolog, aminek nagy jelentőséget tulajdonítok.”

Árkalkulátor


Bérletrendszerünkben 30 napra szóló bérletet vásárolhatsz, választható óraszámmal. Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, milyen becsült költséggel jár, hogy elkezdjük a közös tanulást! Aktuális kedvezményeinkről a próbaórán tájékoztatunk.

Válassz óraszámot!

A bérlet ára

Barátkedvezmény = 10%
Hozd el hozzánk egy barátodat próbaórára, és ha ő is beiratkozik, mindketten egyszeri 10% kedvezményben részesültök!

A megjelenített információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi óraszámot tartalmazó ajánlatkérésre személyesen, a próbaórán van lehetőség.

Jelentkezz próbaórára!