IELTS vizsgafelkészítés

Tippek és trükkök az Up2You-tól!

Ielts vizsga felkészítés az Up2You Nyelviskolában

Hétvégi vizsgafelkészítés!

Erősíts rá a jó eredményre! Segítünk felkészülni IELTS Academic vizsgádra!

Megnöveljük az esélyét, hogy megvalósítsd az álmod, és a következő tanévben már külföldön tanulj! Hasznos tippeket adunk és meglepő trükköket mutatunk, amelyekkel könnyedén veszed majd az IELTS Academic vizsga akadályait!

Jelentkezz itt és most

Kétnapos felkészítőnk alatt mindent megtudhatsz az IELTS Academic összetételéről, tematikájáról és nem utolsó sorban nehézségeiről. Az egész Academic modult áttekintjük, a kritikus pontokra koncentrálva haladunk végig a vizsga felépítésén. Megismertetünk Veled olyan trükköket, praktikákat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy magabiztosan állj neki a vizsgának, és a maximumot hozd ki magadból! Tisztázzuk az IELTS minden csínját-bínját, és olyan fortélyokat tanítunk meg Neked, amelyeket sehol máshol nem leshetsz el.

Valódi készségfejlesztésben lesz részed!

Mindössze egy hétvége alatt hozzásegítünk a sikeres felkészüléshez!

Különös figyelmet fordítunk: a típusfeladatok gyakorlására, készségfejlesztésre, a megfelelő időbeosztásra, amit a vizsgán alkalmaznod kell, stb. Igyekszünk a lehető leghasznosabb tanácsokkal ellátni Téged a jó eredmény érdekében. Ezen kívül számíthatsz további próbafeladatokra, szókincsbővítésre és fordulatos szószerkezetek elsajátítására is. A program alapját Cambridge University Press kiadványok képezik, valamint a felkészülés minden részéhez általunk biztosított nyomtatott segédanyagok.

Jelentkezz itt és most

HOGYAN, HOL ÉS MIKOR?

Hétvégén! Két nap alatt!
Egyben, gyorsan, mégis alaposan tekintjük át a tematikát!

Minden vizsganap előtt pontosan 1 héttel, az utolsó hajrában tartjuk kétnapos felkészítőnket, ahol rávilágítunk minden apró mozzanatra, amire figyelned kell a vizsga során.
 Hétvégén, 2x4 órában, szombaton és vasárnap, mindkét napon 9:00-től 13:15-ig (szünettel) kerül sor a felkészítésre nálunk, az Up2You Nyelviskolában.

Budapest szívében, a Ferenciek terén, nagyon könnyen megközelíthető helyen várunk minden vizsgázni vágyót! Frissítőt, teát, kávét biztosítunk.

Hozz magaddal: egy füzetet, kellő energiát, lendületet, és a tudásszomjad!

FONTOS: 
Ezek a felkészítések az Academic típusú IELTS vizsga metodikájáról, felépítéséről szólnak. Olyan jelentkezőket várunk, akik erre a vizsgára (*) készülnek, és legalább B2 szintű nyelvtudással rendelkeznek! 
(* Ha Te a General modul vizsgájára készülsz, akkor is bátran részt vehetsz a felkészítésen, IELTS General vizsgához is minden hasznos információt és tudást megkapsz!)

Időpontok:

  • 2017. febr. 25.-26. szombat-vasárnap, 9:00 – 13:15 (jelentkezési határidő: febr. 24.)

A felkészítés díja: 30.000 Ft

Cím: Up2You Nyelviskola
1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8., II. lph., I. em., 11-es kapucsengő

További információért keress minket elérhetőségeinken:

E-mail: recepcio@up2you.hu
Telefon: +36 30 239 81 22

Jelentkezz itt és most

KI TARTJA A FELKÉSZÍTÉST?

Az IELTS Academic vizsgafelkészítést angoltanárunk, Luca tartja, aki lelkes, türelmes és aranyos, de ami a legfontosabb: szívügye az angoltanítás. Számára az angol passzió, igazi szerelem. A tanításban szereti a kihívásokat, a választékos önkifejezést komolyan veszi, a kiejtés felett nem siklik át, de arra is mindig ügyel, hogy az órák jó hangulatban teljenek. Az IELTS pedig az egyik szakterülete, nagy tapasztalattal rendelkezik az Academic vizsgára való felkészítés terén.

„A legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.” – vallja ő.

Lucát kedvelni fogod, ne aggódj! Kellően felkészült, és határozottan állítja, hogy erre a vizsgára mindenki felkészíthető.

Jelentkezz itt és most

Jelentkezz itt és most

A jelentkezés gombbra kattintva átirányítunk a PayPal fizető oldalára.

A felkészítés díját a következő bankszámlaszámra utald:
10401969-50526651-85521003
A közleménybe írd be a neved és az IELTS szót