A csoportos tanfolyamokat nem érzed magadénak?

Személyre szabott és intenzív nyelvtanulási lehetőséget keresel?

Készen állsz rá, hogy megtanulj oroszul?

Elkísérünk a célig!

Jelentkezés

Miért válaszd egyéni oroszoktatási módszerünket?


  1. Ingyenes, 60 perces próbaóránkon szintfelmérést és igényfelmérést is végzünk. Odafigyelünk Rád, és megismerünk Téged.
  2. Célodnak megfelelően összeállítjuk Neked személyre szabott, névre szóló orosz Nyelvi Edzéstervedet, ami csak a Tiéd.
  3. Az orosz nyelvtanulás során Tanáraink egyénileg foglalkoznak Veled.
  4. Rugalmas időbeosztásban tanulsz, a saját tempódban. Otthoni nyelvtanulásra is van lehetőséged, ha időd engedi.
  5. Az orosz nyelvleckék írásbeli és szóbeli készségeidet is fejlesztik. Annyi gyakorlást biztosítunk, amennyire szükséged van.
  6. Intenzív orosz nyelvtanfolyamon érezheted magad, és gyorsan fejlődhetsz. Hobbitanulásra 6 órás bérletünket, iskola/munka melletti tanulásra 12 órás bérletünket, intenzív tanulásra 18 órás bérletünket ajánljuk.
  7. Rendelkezésedre áll havonta 1 tanári konzultáció, ahol mindent megbeszélhetsz a orosztanároddal.
  8. Kedvezményes tankönyvcsomagot és hozzá tartozó hanganyagot adunk.
  9. Érettségi vizsga és orosz nyelvvizsga felkészítéssel is várunk.
  10. Közösségi eseményeket szervezünk, amelyekkel közelebb hozzuk az orosz kultúrát.
Up2You Orosz Tanuló Dóri

Nagyon régóta szeretnék oroszul tanulni, miután a szállodaiparban dolgozom, így a kötött tanfolyami órák nemigen jöhettek szóba. Véletlen folytán kötöttem ki az Up2You Nyelviskola oldalán, de egyből megtetszett a nyelviskola profilja. A próbaóra csak megerősítette bennem az érzést, hogy igen, én szeretnék az orosz nyelvvel foglalkozni, és igen, ebben a nyelviskolában szeretném tanulni. Anna nagyon jó tanár, fiatalsága ellenére, nagyon tudja és érti, amit tanít. Az órák mindig jókedvűen telnek, ehhez valószínű hozzájárul a kiejtésem, ami néha teljesen más, mint kéne lennie. :) Remélem a lelkesedésem még megmarad egy jó ideig, és hasonló intenzitással fogom folytatni ezt a hobbim, Anna segítségével.

Dóri
Orosz terem
Orosz terem

Orosztanárunk


Klabacsek Rita

orosztanár

„Úgy hiszem és vallom, hogy ezt a nyelvet és kultúrát csak szívvel-lélekkel lehet tanítani. Azonban számomra a tanítás nem munka. Egyszerűen csak szeretném a szememen keresztül láttatni azt a sok csodát, ami a nyelvtanulóval történhet miközben óráról órára egy kicsit jobban és jobban elmélyedünk a nyelv mélységeibe és magasságaiba. Csodálattal tölt el minden alkalommal, mikor látom a haladást, a sikereiket, mert tisztelem őket azért, hogy törekszenek és haladnak és úgy érzem, hogy két dolgot teszek csak hozzá az eredményeikhez: biztatom őket és hiszek bennük és megtanítom őket hinni magukban.”

Árkalkulátor


Bérletrendszerünkben 30 napra szóló bérletet vásárolhatsz, választható óraszámmal. Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, milyen becsült költséggel jár, hogy elkezdjük a közös tanulást! Aktuális kedvezményeinkről a próbaórán tájékoztatunk.

Válassz óraszámot!

A bérlet ára

Barátkedvezmény = 10%
Ha egy barátod is részt vesz próbaóránkon, és ő is beiratkozik, mindketten egyszeri 10% kedvezményben részesültök!

A megjelenített információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi óraszámot tartalmazó ajánlatkérésre személyesen, a próbaórán van lehetőség. A fent megjelenített alapárak a választott nyelv nem magyar nyelven (harmadik nyelven) való oktatása esetén 10%-kal emelkednek.

Basic prices given above are to be raised by 10% in case the chosen language is required to be taught in a third language (not Hungarian).

Jelentkezz próbaórára!