A csoportos tanfolyamokat nem érzed magadénak?

Személyre szabott és intenzív nyelvtanulási lehetőséget keresel?

Készen állsz rá, hogy megtanulj angolul?

Elkísérünk a célig!

Jelentkezés

Miért válaszd egyéni angoloktatási módszerünket?


  1. Ingyenes, 60 perces próbaóránkon szintfelmérést és igényfelmérést is végzünk. Odafigyelünk Rád, és megismerünk Téged.
  2. Célodnak megfelelően összeállítjuk Neked személyre szabott, névre szóló angol Nyelvi Edzéstervedet, ami csak a Tiéd.
  3. Az angol nyelvtanulás során Tanáraink egyénileg foglalkoznak Veled.
  4. Rugalmas időbeosztásban tanulsz, a saját tempódban. Otthoni nyelvtanulásra is van lehetőséged, ha időd engedi.
  5. Az angol nyelvleckék írásbeli és szóbeli készségeidet is fejlesztik. Annyi gyakorlást biztosítunk, amennyire szükséged van.
  6. Intenzív angol nyelvtanfolyamon érezheted magad 300 oldalnyi saját készítésű segédanyagunknak köszönhetően, és gyorsan fejlődhetsz.
  7. Rendelkezésedre áll havonta 1 tanári konzultáció (30-50 percben), ahol mindent megbeszélhetsz az általad választott angoltanárral.
  8. Kedvezményes tankönyvcsomagot és 36 órányi hanganyagot adunk.
  9. Közép- és emelt szintű érettségi vizsga, IELTS, EUROEXAM angol nyelvvizsga felkészítéssel is várunk.
  10. Heti egyszer ’English Speaking Club’ kerül megrendezésre, ahol kötetlenül beszélgethetsz angolul (az általad követett programon felül).

Eddig összesen 462 diák tanult nálunk angolul


Kriszti a rugalmas angol órákat kedveli

Mivel kevés szabadidőm van, az egyik fő szempont számomra az volt, hogy tudjak munka mellett tanulni. Bármikor jöhetek, a saját tempómban tudok haladni, nem kell másokhoz alkalmazkodnom.

Kriszti
Andi a beszédközpontú angol órák miatt jár nyelviskolánkba

Baráti hangulat, felkészült, lendületes csapat. Beszédközpontú, modern oktatás.

Andi
Gergó sikeres IELTS nyelvizsgára készült fel velünk

Az utóbbi 10 hónapban rengeteg segítséget kaptam az Up2You-ban. A tanárok kedvesek, segítőkészek, és komolyan veszik, hogy elérjem a kitűzött célomat, a sikeres IELTS vizsgát. Nagyszerű nyelviskola családias hangulattal - csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gergő

Angoltanáraink


Gyebnár-Ballagó Szilvia

vezető angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

Garamvölgyi Eszter

angoltanár, beszélgetős óra moderátor

„A nyelvtanulás egy kalandos utazás tele élményekkel és kihívásokkal. Igyekszem jó útitárs lenni a tanulók oldalán, hiszen sokféleképpen bejártam már az ösvényt a legkülönfélébb egyéniségekkel.”

Csányi Csaba

angoltanár

„A tanulás nem pusztán a nyelvtudás átadása, hanem egy közös út, amelyen megismerem a tanulót és a céljait, és együtt jutunk el a kitűzött pontig. Az igazi kihívást az jelenti, hogy megérzem-e, amikor nem a szakmai tudásom, hanem egy bíztató szó, egy bögre tea, vagy egy mosoly ad új erőt a továbbhaladáshoz. Az Up2You Nyelviskola ehhez biztosít nyugodt, harmonikus környezetet.”

Kárpáti Orsolya

angoltanár, némettanár

„Számomra a legfontosabb, hogy a tanulóm élvezze nyelvtanulás egész folyamatát. A közös óra ne kötelesség legyen a számára, hanem egy jó élmény, amit szívesen átél újra és újra, hiszen egy vidám és biztonságos környezetben, a saját tempójában haladhat a kitűzött cél felé.”

Berta Réka

angoltanár, némettanár

„A nyelvtanítás leghatékonyabb módjának tartom, amikor az egyéni igények szerint alakítjuk a tanulás ütemét, tartalmát. Az Up2You-nál ez találkozik a másokkal együtt tanulással és az otthonosság érzésével. Örülök, hogy egy ilyen energikus, támogató és motivált csapat tagja lehetek, hozzájárulhatok, hogy a tanulók elérjék a kitűzött céljaikat.”

Árkalkulátor


Bérletrendszerünkben 30 napra szóló bérletet vásárolhatsz, választható óraszámmal (12, 16, 20 vagy 24). Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, milyen becsült költséggel jár, hogy elkezdjük a közös tanulást! Aktuális kedvezményeinkről a próbaórán tájékoztatunk.

Válassz óraszámot!

A bérlet ára

Barátkedvezmény = 10%
Ha egy barátod is részt vesz próbaóránkon, és ő is beiratkozik, mindketten egyszeri 10% kedvezményben részesültök!

A megjelenített információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi óraszámot tartalmazó ajánlatkérésre személyesen, a próbaórán van lehetőség. A fent megjelenített alapárak a választott nyelv nem magyar nyelven (harmadik nyelven) való oktatása esetén 10%-kal emelkednek.

Basic prices given above are to be raised by 10% in case the chosen language is required to be taught in a third language (not Hungarian).

Jelentkezz próbaórára!