Nyelvvizsgázni készülsz?

Együtt elérjük a célod

Különböző típusú angol és német nyelvvizsgákra készítünk fel az Up2You-ban!

Egyéni oktatási módszerünkben magadnak állíthatod össze rugalmas órarendedet, és saját nyelvtanulási programot kapsz tőlünk, amit a Te igényeidhez igazítunk!

Válaszd ki a célodnak leginkább megfelelő nyelvvizsgát!


Hiszünk abban, hogy a tudás fontosabb, mint a papír, de pontosan tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem tudod elkerülni a vizsgát. Ha elakadtál a vizsgalehetőségek útvesztőjében, és nem tudod, hogy melyik támogatná leginkább a céljaidat, segítünk.

Melyik nyelvvizsgát válasszam?


Euroexam

Ezt a típusú vizsgát akkor válaszd, ha szeretnél plusz pontokat szerezni a felvételin vagy nyelvvizsgára van szükséged a diplomához. Segítünk felkészülni az akkreditált közép- vagy felsőfokú vizsgádra.

Tudj meg többet az Euroexam vizsgákról

Cambridge

Ezen a vizsgán a nyelvtudáson lesz a hangsúly. Akkor válaszd, ha nemzetközileg elismert nyelvvizsgára és kiemelkedő angoltudásra vágysz.

Tudj meg többet a Cambridge vizsgáról

IELTS vagy TOEFL

Számos külföldi egyetem és munkahely kér nyelvvizsgát tőled. Ha a terved az, hogy a következő néhány évet külföldön töltöd akár tanulással, akár munkával, akkor IELTS vagy TOEFL vizsgára lesz szükséged.

Tudj meg többet az IELTS vizsgáról

Tudj meg többet az TOEFL vizsgáról

ÖSD

Ezt a vizsgát akkor válaszd, ha szeretnél biztosra menni a hétköznapi nyelvhasználatban is, és magabiztosan kommunikálni németül - bármilyen élethelyzetben, itthon és külföldön egyaránt.

Tudj meg többet az ÖSD vizsgáról

Hogyan segítünk neked a felkészülésben?


  • Tudjuk, hogy mindenki, így Te is máshol tartasz a nyelvtanulásban, és máshol van erősítésre szükséged, mint másoknak. Ezért a nyelvtanulási programodat Rád szabjuk, és mindenből annyi gyakorlásra buzdítunk, amennyire szükséged van.
  • Magadnak osztod be az idődet, mi pedig rugalmasan igazodunk hozzád.
  • Nem kezdjük elölről veled az anyagot, hanem ott folytatjuk, ahol abbahagytad, és csak a bizonytalan részeket erősítjük.
  • Fiatal tanáraink gondoskodnak a jó hangulatról és a fejlődésedről.

Ha szeretnéd kipróbálni a módszerünket, gyere el ingyenes próbaóránkra!

Jelentkezés