Németül tanulnál?

De eddig mindig rossz csoportot fogtál ki?

Szeretnél végre kijutni a német ragozás útvesztőjéből?

Jó helyen jársz, nálunk tisztulni fog a kép!

Tanulj velünk németül!

Jelentkezz!

Milyen az egyéni online németoktatási módszerünk?


  1. Ingyenes, 60 perces próbaóránkon szintfelmérést és igényfelmérést is végzünk. Odafigyelünk Rád, és megismerünk Téged.
  2. Célodnak megfelelően összeállítjuk Neked személyre szabott, névre szóló német Nyelvi Edzéstervedet, ami csak a Tiéd.
  3. A német nyelvtanulás során Tanáraink egyénileg foglalkoznak Veled.
  4. Rugalmas időbeosztásban tanulsz, a saját tempódban. Ha időd engedi, a nyelvórákon kívül is tanulhatsz, bárhol, bármikor.
  5. A német nyelvleckék írásbeli és szóbeli készségeidet is fejlesztik. Annyi gyakorlást biztosítunk, amennyire szükséged van.
  6. Intenzív német nyelvtanfolyamon érezheted magad 157 oldalnyi saját készítésű segédanyagunknak köszönhetően, és gyorsan fejlődhetsz.
  7. Tanári konzultáció folyamatosan rendelkezésedre áll, ahol mindent megbeszélhetsz az általad választott némettanárral.
  8. Kedvezményes tankönyvcsomagot, 18 órányi hanganyagokat és német szótanító programot adunk.
  9. Közép- és emelt szintű érettségi vizsga, 3 hónapos ÖSD, ECL német nyelvvizsga felkészítéssel is várunk.

Eddig összesen 262 diák tanult nálunk németül


Réka, aki nem csak németül tanul nálunk

Az interneten találtam rá az Up2You-ra, és már az első pillanattól úgy éreztem, mintha otthon lennék. Itt elkezdtem élvezni a nyelvtanulást. Nagyon jó érzés, hogy személyesen ismernek a tanárok. Az egyéni időbeosztás pedig egy álom számomra, hiszen a suli és a sport miatt változóan érek rá. Az iskolában elkezdtem franciát tanulni, itt ezt is tudom gyakorolni. Hálás vagyok az összes tanárnak és dolgozónak, hogy mindig kedvesek és segítőkészek velem. Számomra fontos a családi légkör, és itt 1000%-osan érzem. :)

Réka
Judit, sikeres német nyelvvizsgát tett

Nyáron kezdtem németet tanulni az Up2You Nyelviskolában, a célom a középfokú nyelvvizsga megszerzése volt, amit nagyjából 8 hónap alatt sikeresen teljesítettem is. Számomra felbecsülhetetlen a flexibilitás, a segítőkészség, a megértés és a folyamatosság, amit itt tapasztalok. Hétköznap reggel 8-tól este 8-ig bármikor jöhetek órára, és mindig vidám, segítőkész, szakmailag tökéletesen felkészült tanárok várnak rám. Sokat tanultam emellett is, de a kitűzött cél elérése közös munka volt.

Judit
Dávid, kezdő szintről halad rugalmas nyelvóráinkon

Azért szeretek az Up2You Nyelviskolában tanulni, mert tökéletesen összeegyeztethető a hektikus és kiszámíthatatlan időbeosztásommal. Kezdőként kerültem ide, és már néhány hónap alatt sokat fejlődtem. Célom még egy német nyelvvizsga, és mindenki támogat, hogy mihamarabb meg is valósítsam.

Dávid

Némettanáraink


Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Büki Boróka

némettanár

„A német anyanyelvű területek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Számomra a német nyelv ismerete kapu Nyugat-Európa kultúrája, gondolkodásmódja felé. Felépítése pedig megfontoltságra tanít. A legnagyobb siker számomra, amikor a tanuló örömmel tud rácsodálkozni a német nyelv sajátosságaira. Ekkor sejti meg, hogy másként is tudunk gondolkodni, gondolatot megosztani.”

Zarándi Anna

némettanár

„A nyelvoktatás során rendkívül fontosnak tartom azt, hogy az órák a diákok céljaihoz és igényeihez illeszkedjenek. Célom a tanulókat motiválni és támogatni a tanulás során, hogy minél előbb elérhessék a céljaikat. Tanulókra szabott tanulási tervekkel, segítőkész tanárokkal és rugalmas rendszerével segít ebben az Up2You.”

Árkalkulátor


Bérletrendszerünkben 30 napra szóló bérletet vásárolhatsz, választható óraszámmal (12, 16, 20 vagy 24). Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, milyen becsült költséggel jár, hogy elkezdjük a közös tanulást! Aktuális kedvezményeinkről a próbaórán tájékoztatunk.

Válassz óraszámot!

A bérlet ára

Barátkedvezmény = 10%
Ha egy barátod is részt vesz próbaóránkon, és ő is beiratkozik, mindketten egyszeri 10% kedvezményben részesültök!

A megjelenített információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Egyedi óraszámot tartalmazó ajánlatkérésre személyesen, a próbaórán van lehetőség. A fent megjelenített alapárak a választott nyelv nem magyar nyelven (harmadik nyelven) való oktatása esetén 10%-kal emelkednek.

Basic prices given above are to be raised by 10% in case the chosen language is required to be taught in a third language (not Hungarian).

Jelentkezz próbaórára!