Tanáraink

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös. Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Ballagó Szilvia

angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Mezei Dávid

angol, német koordinátor

„Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.”

Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Szabó-Szontágh Lúcia

angoltanár, IELTS vizsgafelkészítő

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.”

Nagy Ágoston

franciatanár

„Emlékszem, mikor régen gyerekként először francia nyelvű műsort láttam, teljesen megrökönyödve azon gondolkodtam, hogy ezt vajon hogy lehet megérteni vagy beszélni? Ma már sokkal közelebb vagyok a válaszhoz, és az óráimon a célom, hogy ezt a tudást átadjam.”

Molnár Anna

némettanár

„Számomra a tanuló elégedettsége a legfontosabb. Jó azt látni az arcukon, amikor óra után úgy távoznak, azt kapták, amiért jöttek.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

Szabó Anna Krisztina

orosztanár

„Kiskoromtól kezdve imádok tanítani. Igyekszem megtalálni diákjaimmal a közös hangot és úgy alakítani az órákat, hogy az számukra új, izgalmas élmény legyen. Sokan kérdezik tőlem, miért az orosz? A válasz egyszerű: mert imádom az orosz irodalmat, az orosz kultúra egyediségét és sokszínűségét, és a nyelven keresztül mélyebben megismerkedhetünk ezzel az izgalmas, sokszínű világgal.”

A többi már csak Öntől függ, Up to You!

Ingyenes próbaóra