Tanáraink

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös. Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Ballagó Szilvia

angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Mezei Dávid

angol, német koordinátor

„Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.”

Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Szabó-Szontágh Lúcia

angoltanár, IELTS vizsgafelkészítő

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.”

Molnár Anna

némettanár

„Számomra a tanuló elégedettsége a legfontosabb. Jó azt látni az arcukon, amikor óra után úgy távoznak, azt kapták, amiért jöttek.”

Szabó Anna Krisztina

orosztanár

„Kiskoromtól kezdve imádok tanítani. Igyekszem megtalálni diákjaimmal a közös hangot és úgy alakítani az órákat, hogy az számukra új, izgalmas élmény legyen. Sokan kérdezik tőlem, miért az orosz? A válasz egyszerű: mert imádom az orosz irodalmat, az orosz kultúra egyediségét és sokszínűségét, és a nyelven keresztül mélyebben megismerkedhetünk ezzel az izgalmas, sokszínű világgal.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

A többi már csak Öntől függ, Up to You!

Ingyenes próbaóra