Tanáraink

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös.

Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Ballagó Szilvia

angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Mezei Dávid

angol, német koordinátor

„Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.”

Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Szabó-Szontágh Lúcia

angoltanár, IELTS vizsgafelkészítő

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.”

Nagy Ágoston

franciatanár

„Emlékszem, mikor régen gyerekként először francia nyelvű műsort láttam, teljesen megrökönyödve azon gondolkodtam, hogy ezt vajon hogy lehet megérteni vagy beszélni? Ma már sokkal közelebb vagyok a válaszhoz, és az óráimon a célom, hogy ezt a tudást átadjam.”

Üstöki Klaudia

angoltanár

„Az a felülmúlhatatlan érzés, amint látom, hogy a segítségemmel a diákjaim fejlődnek és sikereik vannak a nyelv tanulása közben, egyszerűen megfizethetetlen és mással nem pótolható.”

Werner Sheela

angoltanár

„Az angol számomra kezdetektől fogva lehetővé tette, hogy egy kicsit más legyek, mint mikor magyarul beszélek. Legyen a cél egy nyelvvizsga adta jobb beosztás, vagy egy külföldi munka megkaparintása, nyelvet úgy érdemes tanulni, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy betekintést nyerhetünk egy új világba - és én eszerint próbálok tanítani.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

Molnár Anna

némettanár

„Számomra a tanuló elégedettsége a legfontosabb. Jó azt látni az arcukon, amikor óra után úgy távoznak, azt kapták, amiért jöttek.”

Brczán Krisztina

némettanár

„Gimnazista koromban kezdtem el először tanulni a németet, amelyet a furcsa hangzása és a némettel kapcsolatos negatív sztereotípiák ellenére elég gyorsan megszerettem. Azóta próbálom mindenkivel megkedveltetni ezt a rendkívül hasznos és érdekes nyelvet.”

Filep Lőrinc

angol- és spanyoltanár

„A tanítás számomra elsősorban egy személyes kapcsolat. Teljes mértékben rá kell hangolódnom a másikra, hogy megértsem, miként tudna bizonyos készségeket a leghatékonyabban elsajátítani. Igyekszem nem csak tárgyi tudást átadni a diákjaimnak, hanem egyúttal felkészíteni őket arra is, hogy önállóan, mindenféle instrukció nélkül is képesek legyenek fenntartani, sőt, fejleszteni nyelvtudásukat.”

A többi már csak Öntől függ, Up to You!

Ingyenes próbaóra