Tanáraink

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös.

Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Ballagó Szilvia

angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Mezei Dávid

angol, német koordinátor

„Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.”

Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Szabó-Szontágh Lúcia

angoltanár, IELTS vizsgafelkészítő

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.”

Nagy Ágoston

franciatanár

„Emlékszem, mikor régen gyerekként először francia nyelvű műsort láttam, teljesen megrökönyödve azon gondolkodtam, hogy ezt vajon hogy lehet megérteni vagy beszélni? Ma már sokkal közelebb vagyok a válaszhoz, és az óráimon a célom, hogy ezt a tudást átadjam.”

Werner Sheela

angoltanár

„Az angol számomra kezdetektől fogva lehetővé tette, hogy egy kicsit más legyek, mint mikor magyarul beszélek. Legyen a cél egy nyelvvizsga adta jobb beosztás, vagy egy külföldi munka megkaparintása, nyelvet úgy érdemes tanulni, hogy kihasználjuk annak a lehetőségét, hogy betekintést nyerhetünk egy új világba - és én eszerint próbálok tanítani.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

Molnár Anna

némettanár

„Számomra a tanuló elégedettsége a legfontosabb. Jó azt látni az arcukon, amikor óra után úgy távoznak, azt kapták, amiért jöttek.”

A többi már csak Öntől függ, Up to You!

Ingyenes próbaóra