Tanáraink

Tanári csapatunk többéves nyelvtanári tapasztalattal, egyetemi nyelvszakos tanulmányokkal és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező tanárokból áll.

A nyelviskola újító módszeréhez fűződő elkötelezettség és a tanítás iránt érzett lelkesedés mindannyiukban közös. Tanáraink mosolygós, empatikus természete és kiváló szakmai felkészültsége együttesen teremtik meg a kiegyensúlyozott légkört, amelyhez modern tantermi környezet is hozzájárul.

Ballagó Szilvia

angoltanár

„12 éves koromban döntöttem el, hogy angoltanár leszek. Azóta, hogy ez megvalósult azon dolgozom, hogy minden diákommal megszerettessem ezt a csodás nyelvet.”

Mezei Dávid

angol, német koordinátor

„Számomra az a legfontosabb, hogy csillogó szemeket lássak — ha ez megvan, a többi már csak a gyakorláson múlik.”

Zsitva Zsuzsa

némettanár

„A diák sikere a tanár sikerélménye is! Minél több a mosolygós arc, annál jobban halad a tanulás!”

Szabó-Szontágh Lúcia

angoltanár, IELTS vizsgafelkészítő

„Az IELTS a legizgalmasabb, legéletszerűbb és leglogikusabb, a valós tudásra építkező teszt, aminek minden csínját-bínját átadni összetett, érdekes feladat.”

Garamvölgyi Eszter

angoltanár

„A nyelvtanulás egy kalandos utazás tele élményekkel és kihívásokkal. Igyekszem jó útitárs lenni a tanulók oldalán, hiszen sokféleképpen bejártam már az ösvényt a legkülönfélébb egyéniségekkel.”

Szabó Anna Krisztina

orosztanár

„Kiskoromtól kezdve imádok tanítani. Igyekszem megtalálni diákjaimmal a közös hangot és úgy alakítani az órákat, hogy az számukra új, izgalmas élmény legyen. Sokan kérdezik tőlem, miért az orosz? A válasz egyszerű: mert imádom az orosz irodalmat, az orosz kultúra egyediségét és sokszínűségét, és a nyelven keresztül mélyebben megismerkedhetünk ezzel az izgalmas, sokszínű világgal.”

Könnyü Laura

némettanár

„A német nyelv már kiskorom óta jó barátom. Mindig is tudtam, hogy a némettel szeretnék foglalkozni. A tanítást úgy élem meg, mint egy kalandokkal teli utazást, ahol én is sokat tanulhatok. Szeretném másoknak is megmutatni, hogy milyen izgalmas kihívás tud lenni egy ilyen utazás.”

Büki Boróka

némettanár

„A német anyanyelvű területek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Számomra a német nyelv ismerete kapu Nyugat-Európa kultúrája, gondolkodásmódja felé. Felépítése pedig megfontoltságra tanít. A legnagyobb siker számomra, amikor a tanuló örömmel tud rácsodálkozni a német nyelv sajátosságaira. Ekkor sejti meg, hogy másként is tudunk gondolkodni, gondolatot megosztani.”

Gremsperger Bence

angoltanár

„Számomra a legfontosabb a tanulókkal kialakított személyes kapcsolat, úgy érzem, hogy ez nagyban elősegíti a közös munkát, és gördülékennyé teszi a tanulást.”

Bertók Fruzsina

némettanár

„Különböző emberek, különböző háttérrel és különböző célokkal. Nyelvtanárként az a legfontosabb számomra, hogy minden diákom elérje az általa kitűzött célt. Nagyszerű érzés tudni, hogy támogathatom őket a nyelvtanulás útján. Napról napra motivál, hogy látom a fejlődésüket és részem van a sikerélményükben.”

A többi már csak Öntől függ, Up to You!

Ingyenes próbaóra